Синтетични ледени пързалки
Идеални за всеки сезон
Oпазващи околната среда

Продукти

Нашите синтетични "ледени" съоръжения са произведени от здрав ултра плътен полимер, който няма да се деформира, раздроби или корозира. Благодарение на гъвкавостта на нашите мобилни пързалки, ние можем да ги изградим с всякакъв размер и форма, за да се инсталират и на най - взискателните места.

Под

Подът се изгражда с използване на два размера панели - 1000 х 1000 мм и 500 х 1000 мм и двата с дебелина 18 мм. Панелите се редят по схема и се съединяват посредством свързващи елементи. Гаранцията на панелите е 15 години. При препоръчаната поддръжка и грижа, синтетичният "лед" поддържа постоянна плъзгаемост от около 90% за целия живот на продукта. За сравнение, ледогенераторните пързалки започват с плъзгаемост на 100%, която намалява приблизително на 80% след около час пързаляне и трябва да бъде затворена след всяка една такава кратка сесия за възстановяване на плъзгаемостта, а синтетичната "ледена" пързалка може да остане функционална 24 часа в денонощието.

Предлагат се два вида панели - Pro Skate и Perma Glide.

Pro Skate панелите изискват минимална поддръжка, която се състои в две основни операции - почистване на повърхността и прилагане на гликол, който поддържа добрата плъзгаемост.
С помощта на комбинирана машина за сухо и мокро почистване
/с вода и препарат/, повърхността се третира веднъж дневно.
В зависимост от интензитета на пързаляне е необходимо един до четири пъти дневно да се разпръсква на повърхността разтвор
(1 част гликол с до 3 части вода), поддържащ добрата плъзгаемост. Това може да извърши вашият персонал на кънки, без да е необходимо да затваряте пързалката. Гликолът не е токсичен и не е вреден за околната среда.

Perma Glide. За нас е удоволствие да Ви информираме, че можем да предложим революционно нов панел за пързаляне с кънки. Той е инжектиран със силикон при производството, така че остава постоянно хлъзгав. Това премахва изискването повърхността да бъде пръскана с гликол на интервали през целия ден. В дългосрочен план този тип панели са по - евтина алтернатива. Те са подходящи само за пързаляне с кънки. Според скейтърите те създават усещане, най – близко до пързалянето върху истински лед.

Бариера

Бариерата се монтира по периметъра на пързалката, като се свързва директно към пода на пързалката. Тя е изработена от здрава високоякостна пластмаса. Конструирана е от един метър високи, предварително сглобени помежду си прави сектори с дължина 2,00 м и 1,00 м и от ъглови сектори
0,50 х 0,50 м, закрепени към пода на пързалката. Бариерите са с
15 години гаранция.

Ice Magic ® е с внедрена и контролирона система за осигуряване на качеството ISO9001.

Оборудване, аксесоари и консумативи за пързалки:

  • кънки за лед в широк диапазон от размери,
  • стелажи за кънките,
  • машина и окомплектовка за заточване на кънките,
  • пейки за клиентите,
  • комбинирана машина за сухо и мокро почистване,
  • разпръсквачка за гликола,
  • консумативи - гликол и препарат за почистване,
  • гумени постелки за зоните извън пързалката,
  • Пингвинче кънкьор /Penguin Skater/ - малки пластмасови пингвинчета на кънки за подпомагане на децата, които още не са сигурни в пързалянето, но спокойно могат да се използват и от добри кънкьори.
Copyright © 2011 Айс Синтетик ООД. Всички права запазени!

Ice Magic ® е с внедрена и контролирана система за осигуряване на качеството ISO 9001

В България
Paradise Center

Хотел "Регнум"