Синтетични ледени пързалки
Идеални за всеки сезон
Oпазващи околната среда

Приложения

Нашите синтетични пързалки могат да бъдат оригинален фокус към различни събития, бидейки визуално и функционално ефектни , използвани едновременно от много хора и при различни поводи.
Това им качество е достатъчен аргумент бизнесът и рекламодателите да ги използват широко. Ice Magic Ltd доказват това успешно във Великобритания и на много места по света със своите синтетични пързалки, които се ползват за спортни и развлекателни дейности, шоу, телевизионни и филмови продукции, изложби, популяризиране на продукти, идеи и събития, тийм билдинги и корпоративни мероприятия, търговски панаири, семейни забавления, зимни представления, коледни и други тържества и всякакви чествания в частния и публичния сектор,
от училища, колежи, университети и други.

Ето няколко примера за предизвикателства, с които Ice Magic успяха да се справят през годините:

  • Създаването на кръгъл въртящ се леден постамент, който беше в центъра на церемонията по закриването на Зимните олимпийски игри през 2010 г. във Ванкувър, Канада.
  • Създаването на Зимно замръзнало езеро на чудесата в Millennium Dome (сега O2 Arena), спонсорирано от Кока Кола.
  • Предоставянето на хлъзгав леден под за Volvo Motor Group като старт на национална продуктова рекламна кампания.
  • Производството на тематична кърлинг алея за стартирането на нов продукт от Aquafresh.
  • Доставката на уникални ледени панели за Pinewood Studios за употреба при създаването на образа на истински лед в производството на няколко големи филмови продукции.

Ако притежавате от нашите мобилни съоръжения, можете да сключите договори с общини, държавни учреждения, фирми, асоциации, университети, училища, детски градини, жилищни асоциации, младежки съвети, спортни дружества и т.н.,
за различни случаи, във всеки сезон и по всяко време.

Предлагаме на Вашето внимание някои спортни приложения:

Хокей на лед.
Хокеят на лед е изключително популярна игра на много места по света, но и до сега не е широко достъпен в България, като изключим чисто спортното му приложение в два-три софийски клуба през зимата на малкото и скъпи за поддръжка ледогенераторни съоръжения. Чрез нашите мобилни изкуствени пързалки, като не е необходимо да се придържаме към строгите спортни правила за приложение и практикуване, и с нашата обезопасена екипировка тази игра се превръща в една неподозирана атракция за всички възрастови групи. Хокеят на лед е идеален спорт за компании, които се опитват да насърчават работата в екип и комуникацията.

Кърлинг
Ние от Айс Синтетик предлагаме атрактивни и функционални съоръжения за кърлинг, които са подходящи за развлечение и промотиране на всякакви събития, давайки на посетителите възможността да опитат нещо ново и увлекателно.

Други
Синтетичните пързалки могат да се използват и за редица спортни дейности, като ролкови кънки, футбол и други игри с топка, скейт борд и т.н.

Ice Magic ® е с внедрена и контролирана система за осигуряване на качеството ISO 9001

Copyright © 2011 Айс Синтетик ООД. Всички права запазени!
В България
Paradise Center

Хотел "Регнум"